Få større værdi af dine eksisterende systemer

Vores mange systempartnere har bygget Visma Addo ind i deres løsninger og produkter, så din hverdag bliver mere effektiv

Prøv gratis

e-Boks

Dokumenter kan sendes direkte til underskrivernes e-Boks med Visma Addo. Det kan også blot være de underskrevne dokumenter, der gemmes i e-Boks.

Nets

Nets har nogle af Danmarks største betalingsløsninger, som Dankort, Betalingsservice og NemID. Nets anerkender dokumenter underskrevet med Addo.

Cubes

Det modulopbyggede HR-system tilbyder bla. oversigt over HR-data og intelligente organisations-diagrammer. Dokumenter underskrives med Visma Addo.

Domidont

Domidont fra Plass Data er et system til ejendomsmæglere. Det håndterer administrative og beregningsmæssige opgaver. Salgs- og udlejningsaftaler godkendes med Visma Addo.

Easycruit

Rekrutteringssystem med mange automatiserede processer. Systemet holder styr på kandidater i talent pools og har Visma Addo integreret til underskrivelser.

Innomate

Innomate HR er et HR-system med høj grad af tilpasning og automatisering. Ansættelseskontrakterne underskrives med Visma Addo.

MindKey

Et integreret HR-system, der organiserer medarbejderdata og automatiserer alle HR-processer fra rekruttering til afvikling af medarbejdere.

Patientlån

Dansk lånevirksomhed, der specialiser sig i udlån til tand-, skønheds- og specialbehandlinger.

Temponizer

Temponizer er et booking- og administrationssystem, som optimerer vikarbureauernes forretning. Alle parterne underskriver deres aftaler med Visma Addo.

TendSign

Mange offentlige virksomheder i Sverige bruger TendSign til sagsbehandling. Dokumenter kan sendes til borgere med Visma Addo fra selve løsningen.

Salgspartnere

Vores salgspartnere tilbyder Visma Addo som supplement til deres egne løsninger

Visma Enterprise

Vores søsterselskab leverer de store lønsystemer DataLøn og Visma Løn (tidligere MultiLøn) til alle størrelser virksomheder. Deres kunder får ofte glæde af Visma Addo.

Visma Commerce

Nordens største udbyder af web-baserede løsninger til indkøbsprocesser. De har både private og offentlige kunder og tilbyder dem også Visma Addo.

Visma Connect

Er Visma Addos Hollandske salgspartner, og varetager salg og support af vores kunder på det hollandske marked.

Vil du integrere Visma Addo i dit system?

Som integrationspartner kan du bygge Visma Addo ind i din løsning. Det gør dine kunders hverdag mere effektiv og giver dem endnu større værdi af dit system. Vi har stor erfaring med at integrere systemer til Visma Addo, og vi kan derfor tilbyde en enkel og grundig proces – hver gang.

Læs mere

keyboard_arrow_up