Webinar

Sådan kan digitale underskrifter effektivisere din organisation

Tiden er løbet fra underskrift med pen og papir. I dag kan du nemlig gøre det meget smartere. Med digital underskrift er det både enkelt og sikkert at underskrive og arkivere dokumenter.

Men hvordan fungerer det? Det kommer vi omkring på dette 45 minutters webinar.

Det kan du blive klogere på til webinaret:

  • Lær hvordan digital underskrift fungerer
  • Hør hvor sikker løsningen er
  • Få hjælp til at komme godt i gang

Det praktiske

Dato:
onsdag den 11/8, 25/8, 8/9, 22/9 eller 6/10

Tidspunkt:
kl. 10.00-11.00

 

Vi holder webinaret hver 2. fredag (i lige uger). Har du ikke mulighed for at deltage på den førstkommende dato, tilmelder du dig bare en af de øvrige datoer. Vi kommer omkring de samme emner hver gang, og der bliver afsat god tid til at stille spørgsmål.

Digital underskrift for alle – uanset branche

Med digital underskrift er det nemmere for dig at indhente bekræftelser på aftaler uanset din organisations størrelse, din branche og om du er inden for den private eller offentlige sektor. 

På dette webinar får du at se, hvor let det er. Vi fortæller, hvordan du nemt kan oprette dig og få underskrevet dokumenter digitalt med det samme. Der bliver også tid til at stille spørgsmål og få svar.

Digital underskrift for alle – uanset branche

Hvem er din vært på webinaret?

Webinaret bliver afholdt af eksperter fra vores kundeteam, som til dagligt hjælper  organisationer godt i gang med digital underskrift gennem vores populære løsning Visma Addo, der bliver brugt af +2000 virksomheder. Vi har blandt andet hjulpet XXX, YYY og ZZZ med at effektivisere digitale underskriftsprocesser med Visma Addo.

Hvem henvender webinaret sig til?

Dig, der håndterer mange underskrifter – både fra medarbejdere og fra eksterne f.eks. fra kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Men webinaret er også for dig, der, uanset stilling, ønsker at effektivisere din organisations arbejdsgange.

keyboard_arrow_down

"Hos Boligselskabet Sjælland oplever vi nu, at underskrivningsprocessen for ansættelseskontrakter er afsluttet inden for et par timer i stedet for flere dage."

- Lotte Helt, HR-partner, Boligselskabet Sjælland

Har du spørgsmål til webinaret?

Kontakt Ricco Trudslev, hvis du har spørgsmål til webinaret, eller hvis du ikke kan vente med at høre mere om Visma Addo.

Telefon +45 12 34 56 78

Ricco Trudslev

keyboard_arrow_up