Send dokumenter til digital underskrift – det er smart, sikkert og effektivt

Det er nemmere for virksomheder, at kunder underskriver digitalt. Det spare tid, manuelle arbejdsgange og er mere sikkert. Få en løsning som tilbyder alt det du har behov for.

Prøv gratis nu

Kontakt os

Flere funktioner - og mindre manuelt arbejde

Slip for print og papir. Skriv under direkte på skærmen

Dokumenter bliver skrevet på en computeren, og for at underskrive dem, skal de printess og underskrives med kuglepen. Det er tidskrævende, og der er udgifter til printerpapir, porto og ekstra administrative opgaver. Visma Addo digitaliserer hele processen, og reducerer omkostningerne.

Forberedt for MitID og understøtter derudover vores nordiske signeringsformer

Underskriv direkte på skærmen eller brug NemID

Brugervenligheden er i top, så alle nemt kan underskrive dokumenter med Visma Addo. Det kræver ikke en app, men er lige så nemt, som hvis du havde en app.

Der kan underskrives direkte på skærmen eller benyttes en anerkendt signeringsmetode som fx NemID. Udover NemID er vi naturligvis også klar til MitID, som afløser NemID.

VISMA ADDO FORMS

Design digitale formularer. Spar tid og skab en bedre kundeoplevelse

Design selv alle de formularer du vil. Du betaler kun for dit forbrug, altså når en formular er udfyldt. Det er fleksibelt, nemt, kan tages i brug med det samme.

VISMA ADDO ONLINE

Læn dig tilbage, det hele kører automatisk, underskriften er på vej

Du ser nemt, hvor i underskriftsprocessen modtageren befinder sig. Er dokumentet modtaget og læst, har modtageren underskrevet, eller har Visma Addo sendt automatiske rykkere for underskriften? Det hele foregår automatisk, og du kan trygt læne dig tilbage.
Læs mere

Kan integreres med alle systemer - også de specialudviklede

Du kan enkelt integrere Visma Addo med dine eksisterende it-systemer, så du kan skabe præcis den løsning til digital underskrift som din virksomhed har behov for.

Visma Addo har et stærkt og åbent API, der gør det nemt at integrere til både standardprodukter og specialudviklede fagsystemer.

Vi bistår mange af vores kunder med at udvikle integrationsløsninger, og giver gerne et tilbud.

Lad os starte en dialog

Visma Addo er allerede integreret i...

... flere produkter og brancheløsninger som Cubes, e-Boks, Nets, Domidont, Easycruit, Emply, Innomate, MindKey, Tamigo m.fl. De godkender alle aftaler og dokumenter med Visma Addo.

Visma Addo systempartnere

Hvordan er det med GDPR? og er digital signatur overhoved juridisk gyldig? Ja, det er det.

Der er ingen krav i den danske lovgivning til, hvordan en underskrift sættes. En elektronisk underskrift signeret med NemID eller tegnet på skærmen er altså lige så juridisk bindende, som en underskrift lavet med kuglepen og lever op til alle regler og krav.

Læs mere om GDPR og sikkerhed 

 

En elektronisk underskrift er fuldt gyldig

Send de første mange dokumenter gratis, og prøv selv, hvor smart det er

Opret din profil på 2 minutter, så er du klar til at sende dokumenter til underskrift gratis.

Prøv Visma Addo

Prøv selv hvordan digital signering fungerer

keyboard_arrow_up