Arbejd hurtigere i webCRM

Send dokumenter til digital underskrift hos leads og kunder - direkte fra webCRM

Arbejd hurtigere i webCRM

Send dokumenter til digital underskrift hos leads og kunder - direkte fra webCRM

Send nemt alle typer dokumenter til digital underskrift

Visma Addo integrationen til webCRM, gør det nemt og hurtigt at sende tilbud, ordrer, kontrakter mv. til digital underskrift.

Klik på Visma Addo-ikonet for at sende til den person, du står på i webCRM. Vælg hvilke dokumenter, der skal underskrives. Tilføj evt. flere modtagere. Vælg hvordan de skal underskrive og tryk send. Så nemt er det.

hierarchy-files-1

Let for både dig og modtageren

Visma Addo integrationen sparer ikke kun dig tid, fordi du kan klare flere opgaver direkte fra webCRM. Det gør det også nemmere for modtageren at underskrive direkte på skærmen og sende dokumentet hurtigt retur. Det gør hele underskriftsprocessen langt mere effektiv.

Hurtigt overblik over alle kunde­dokumenter

Under hver kontaktperson i webCRM finder du en oversigt over alle dokumenter, der er sendt til digital underskrift hos den person. Du kan hurtigt se status på alle dokumenter, og se hvis der stadig er nogen, der mangler en underskrift.

Send dokumenter til digital underskrift direkte fra webCRM

Sådan bruger du Visma Addo i webCRM

Læs mere om, hvordan du integrerer Visma Addo på til webCRM på deres hjemmeside.

Gå til webCRMs hjemmeside

Om webCRM

webCRM er et cloudbaseret CRM-system, der gør det nemmere at strukturere dit arbejde og øge dit salg. Du kan nemt segmentere kunder og leads og målrette dine aktiviteter mod dem. webCRM består af en række byggeklodser, du kan kombinere i det tempo, der passer til dig.

keyboard_arrow_up