Integrationer

tamigo workforce management

tamigo er en 360° cloudbaseret løsning til alle dele af workforce management. tamigo og Visma Addo er bedste venner.


Prøv Visma Addo

 

En powerfull kombination når det kommer til digital signering og håndtering af kontrakter

Digital signering i tamigo er nemt, bekvemt og hurtigt

Som tamigo bruger kan man stå i den situation, at et dokument, som håndteres i tamigo workforce management, skal underskrives enten internt eller eksternt. Dette klares nemt in-app med Visma Addo som er integreret i tamigo.

Kom igang med digital signering i tamigo

Ønsker du at benytte digital signering i tamigo, skal du først oprette en Visma Addo konto, som du efterfølgende aktiverer i tamigo. Så er du igang om 10 minutter. Længere tager det ikke at komme igang med digital signering. 

 Let kontrakthåndtering, der sparer dig tid

Kontrakten bliver genereret ud fra medarbejderdataene i tamigo. Kontrakten bliver sendt via Visma Addo. Medarbejderen skriver under direkte på skærmen eller med NemID. Den underskrevne kontrakt bliver sendt retur og gemt i tamigo. Alt bliver klaret digitalt og automatisk, så du sparer tid på administrationen.

 Overhold GDPR – helt automatisk

Alt foregår digitalt og derved bliver det nemmere at overholde GDPR. Med Visma Addo integrationen får du aldrig brug for at printe, scanne eller maile en kontrakt.

 Hold nemt styr på alle kontrakter

Når du integrerer Visma Addo med tamigo kan du altid følge kontrakterne, og se præcist, hvad status er. Er de sendt afsted? Er de underskrevet? Eller mangler du stadig svar? Det kan du se direkte i tamgio og hurtigt skabe overblik. Og er der en medarbejder, der mangler at få sendt en underskrift, så sørger Visma Addo selv for at rykke for svar.

tamigo er dedikeret, entreprenant, personlig og begejstret. Sammen revolutionerer vi workforce management.

tamigo er en 360° cloudbaseret løsning, der gør alle dele af din workforce management let og intelligent. tamigo kombinerer planlægning, fraværshåndtering, performance, medarbejderkommunikation, HR, økonomi og forecasts – i én samlet løsning.

Læs mere om Tamigo

keyboard_arrow_up