Nem rekruttering og datasikkerhed

Gør rekrutteringen mere brugervenlig og indhent underskrifter og informationer via en sikker forbindelse.

Nem rekruttering og datasikkerhed

Gør rekrutteringen mere brugervenlig og indhent underskrifter og informationer via en sikker forbindelse.

Rekruttering gjort brugervenligt – også når det kommer til GDPR


Elvium fokuserer i høj grad på interface og brugeroplevelser for at kunne levere et intuitivt og effektivt rekrutteringssystem. Derfor samarbejder de også med Visma Addo, når det kommer til digitale underskrifter. Det gør det ikke kun nemt og hurtigt at indhente underskrifter digitalt – det sikrer også en høj datasikkerhed.

human-resources-hierarchy-man

Indhenter automatisk manglende informationer

Med kontraktskabelonerne i Elvium, kan du hurtigt oprette en kontrakt - alle felter er forberedt og skal blot udfyldes.

Og mangler du informationer, bliver der automatisk sendt en formular til kandidaten og den nærmeste leder, som de selv kan udfylde. Nemt, hurtigt og sikkert.

Automatisk signeringsflow

Når alle informationer er i hus, bliver kontrakten genereret og sendt til godkendelse. Er alt som det skal være, mangler der bare at blive trykket send. Alt herfra sker helt automatisk.

Kontrakten bliver sendt til underskrift hos begge parter, der kan underskrive direkte på skærmen. Det underskrevne dokument kommer automatisk retur og bliver arkiveret.

Elvium har automatisk signeringsflow med Visma Addo

Om Elvium

Elvium er et intuitivt online rekrutteringssystem, der effektivt hjælper dig med at tiltrække, ansætte og onboarde de rigtige medarbejdere hurtigt. Elvium fokuserer både på interface og brugeroplevelse for at give alle brugere, kandidater og medarbejder en brugervenlig oplevelse.

Læs mere om Elvium

keyboard_arrow_up