Visma Addo er en del af noget større

Bag Visma Addo står Visma, Nordeuropas største it-virksomhed.

Hvem er Visma?

Du er sikkert allerede stødt Visma – måske bare uden at vide det. Udover Visma Addo, står Visma nemlig også bag kendte brands som Dataløn, ProLøn, Pension Broker, e-conomic, Dinero og mange andre produkter og ydelser inden for løn, HR, ERP, regnskab og forretningsudvikling.

I dag har vi mere end 10.000 medarbejdere på verdensplan, og ca. 950 af dem sidder i Danmark. Hver dag hjælper vi vores mere end 1.000.000 kunder fra både store og små virksomheder og den offentlige sektor med at digitalisere og effektivisere deres processer. Det gør vi, så de hver dag slipper for en masse administration, manuelt arbejde og papirer.

11000+ medarbejdere globalt

network-user

Danske hovedkontorer i København, Lyngby og Ballerup

pin

900+ medarbejdere i Danmark

multiple-neutral-1

Begræns papirarbejde og manuelt arbejde med Visma Addo

Visma Addo fjerner papir- og manuelt arbejde

Målet med Visma Addo er at gøre hverdagen på kontoret lettere. Det gør vi ved at digitalisere og effektivisere hele processen med at indhente underskrifter. Nemt, hurtigt og sikkert.

Visma Addo gør det ikke kun nemt for modtagerne at sætte sin underskrift direkte på skærmen. Som afsender sparer også tid og ressourcer på administrationen. Du slipper for at skulle sende rundt til flere underskrivere, rykke for svare, arkivere korrekt og meget mere. Alt det og mere til, klarer Visma Addo for dig.

Se hvordan Visma Addo virker

Vi er her for at hjælpe dig

Du kan finde forklaringer, vejledninger og sådan-gør-du-videoer på vores support-site døgnet rundt. Finder du ikke svaret på din udfordring der, kan du altid skrive til os på addo@visma.com. Vi hjælper dig gerne med alt fra implementering til alle former for tekniske udfordringer.

Seneste nyt fra Visma Addo

Vi udvikler og optimerer hele tiden nye og eksisterende funktioner i Visma Addo og indgår løbende nye partneraftaler til gavn for vores brugere. Herunder kan du se de seneste nyheder i Visma Addo.

Ryk rundt på felterne i Addo forms og send notifikationer via email og sms

30-07-2020 Send kvitteringer for underskrevne formularer via e-Boks og SafeCloudDet er nu muligt at underrette Addo Forms respondenter og sende kvitteri
Læs mere…

Send sikkert filer til e-Boks og SafeCloud samt Addo API-opdatering

01-04-2020 Send sikkert filer til e-Boks og SafeCloudDu kan nu sende filer sikkert afsted direkte til enten e-Boks eller SafeCloud konti. Det giver dig flere
Læs mere…

Sikker håndtering af kundedata i tråd med GDPR og meget mere

05-03-2020 Send underskrevne dokumenter til SafeCloudNu kan du både underrette og sende en kopi af alle underskrevne og / eller godkendte dokumenter til en S
Læs mere…

Lav spørgeskemaer og blanketter, der kan udfyldes og underskrives digitalt

15-08-2019 Nye og spændende mulighederMed den nyeste feature, Addo Forms, er det nu muligt at lave spørgeskemaer og blanketter, som kan udfyldes og underskri
Læs mere…

Få et dokument underskrevet digitalt – i dag

Opret en profil på få minutter og prøv selv, hvor let det er at få underskrevet dokumenter digitalt.

Prøv gratis nu

Prøv hvor let det er at få underskrevet dokumenter digitalt

keyboard_arrow_up