Indhent underskrifter nemt, effektivt og sikkert

Hvor mange underskrifter skal din virksomhed indhente på en uge, en måned eller et år? Det kan hurtigt blive til mange minutter, timer og dage, der går med manuel håndtering. Eller du kan klare det helt automatisk med Visma Addo Enterprise - hver gang.

Få et uforpligtende tilbud

Du kan købe Visma Addo på tre måder afhængig af dine behov. 

 

Disse virksomheder har allerede opnået lettere arbejdsgange med Visma Addo Enterprise


Har du mere end 200 underskrifter, der skal underskrives om måneden?


Så bør du overveje at bruge Visma Addo Enterprise. Et digitalt værktøj, der effektiviserer hele processen og gør den lettere for både afsender og modtager. Også når vi snakker flere tusinde underskrifter om måneden.

Alt i Visma Addo Enterprise er nemlig bygget op via standardformularer og automatiserede processer. Det gør det langt nemmere og mere effektivt at distribuere og håndtere de mange dokumenter samt arkivere dem i sikker løsning.

Som Visma Addo Enterprise-kunde får du:

  • check En attraktiv rabatstruktur
  • check Ubegrænset support
  • check Integration til fx. NemID og eBoks
  • check En standardløsning tilpasset til dine behov

Sådan fungerer det

Visma Addo er designet til at være nemt at bruge – både for afsender og modtager. 

"En kollega stod med hænderne over hovedet første gang hun brugte Visma Addo, fordi hun fik en kontrakt retur fra begge parter på få timer. Det havde vi aldrig prøvet før."

CARINA SALMON, BUSINESS SOLUTION SPECIALIST, NCC

En helt igennem sikker løsning 

Både afsender og modtager kan føle sig helt trygge. Visma Addo Enterprise tilbyder nemlig den højeste sikkerhed inden for teknik, identifikation, juridisk gyldighed og behandling af personfølsomme data.

Med Visma Addo Enterprise er du bl.a. sikret:

  • Juridisk gyldige godkendelser
  • Sporbar sikkerhed
  • Fuld beskyttelse af data
  • Ingen personfølsomme data i klartekst
  • Overholdelse af GDPR og Persondataforordningen
  • Automatisk tilpasning til nye regler, jura og tekniske krav

Ubegrænset support

Som Visma Addo Enterprise-kunde får du også adgang til ubegrænset support. Vi sørger for et grundigt onboarding-forløb til dig og dine kollegaer er med i prisen, så du og dine kollegaer hurtigt kan komme godt i gang.

Opstår der spørgsmål, når du begynder at bruge løsningen, sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Vi kan også hjælpe med at tilpasse løsningen til din virksomheds unikke processer.

 

headphones-customer-support

Tilpas løsningen til dine forretningsgang

Visma Addo Enterprise skaber mest værdi, når det snakker sammen med dine eksisterende it-systemer. Derfor har Visma Addo Enterprise et stærkt og åbent API, der gør det nemt at integrere til både standardprodukter og specialudviklede fagsystemer.

Vi hjælper i forvejen mange af vores kunder med at udvikle integrationsløsninger, så vi kan også hjælpe dig med at skabe præcis den digitale underskriftsløsning, som din virksomhed har behov for.

 

construction-brick

Visma Addo er allerede integreret i...

... flere produkter og brancheløsninger som Cubes, e-Boks, Nets, Domidont, Easycruit, Emply, Innomate, Legal Desk, MindKey, Tamigo, Temponizer m.fl.

En del af Nordens største it-virksomhed

Visma Addo Enterprise er et ud af mange digitale værktøjer fra Visma. Vi står bl.a. også bag Dataløn, ProLøn, Pension Broker, e-conomic, Dinero og mange andre produkter og ydelser inden for løn, HR, ERP, regnskab og forretningsudvikling.

Hver dag arbejder vores 10.000 medarbejdere på at hjælpe vores mere end 1 mio. kunder med at digitalisere og effektivisere deres processer. Målet er altid at skære unødig administration, manuelt håndtering og papirarbejde væk - uden at gå på kompromis med kvalitet.

Oplev, hvordan Visma Addo Enterprise kan give værdi for din virksomhed.

Bliv ringet op for en uforpligtende dialog.

Opret en gratis profil nedenfor

Vi giver dig de 10 første underskrifter uden beregning.

keyboard_arrow_up