keyboard_arrow_down

Nordic Solar

Nordic Solar effektiviserer salgsprocessen med skabeloner og digital underskrift. Digitaliseringsproces har sparet virksomheden masser af tid og givet ekstra tid til kundepleje. 

Fra 2 dages arbejde til kun ½ dag

Nordic Solar har gjort de daglige arbejdsopgaver mere effektive med en skræddersyet løsning, der integrerer OmniDocs med Visma Addo. 

Når Nordic Solar får en ny kunde, skal denne underskrive en række dokumenter, bl.a. et tilsagnsdokument eller et gældsbrev.

 

“I forbindelse med større transaktioner er der mange kunder involveret og skulle vi lave manuelle masseudsendelser ville det tage alt for lang tid. Før integrationen med Visma Addo og OmniDocs, tog det nemt to dages arbejde at lave en masseudsendelse. I dag tager det højst en halv dags arbejde, og det betyder, at vi kan reagere langt hurtigere end før og at vi rent faktisk har sparet halvanden dags arbejde.”

Fortæller Anders Søgaard-Jensen, Salgsdirektør, Nordic Solar

 

 

Tidsbestemmelse af dokumentudsendelser

Det har været svært for Nordic Solar helt at undgå manuelle processer. Den manuelle proces består i, at hver enkelt transaktion før skulle laves manuelt. Her savnede Nordic Solar at kunne sætte dokumenter, der skal underskrives i kø. 

Løsningen på udfordringen blev en integration med Visma Addo og OmniDocs. Integrationen OmniDocs har gjort det muligt for Nordic Solar at tidsbestemme dokumentudsendelser. 

 

Afhængig af digital signatur

Visma Addo og OmniDocs har gjort hverdagen nemmere og mere gnidningsfri for Nordic Solar.

“Med den forretning vi har i dag, vil vi ikke kunne undvære digital signatur. Når vi laver et såkaldt Capital Call; hvor vi trækker penge fra kunderne, skal hele papirgangen foregå på maksimalt 2 uger. Hvis vi skulle vente på postvæsnet i dag, ville det slet ikke kunne lade sig gøre. Derfor er vi dybt afhængig af digital signatur.”

Fortæller Anders Søgaard-Jensen, Salgsdirektør, Nordic Solar

 

 

Om Nordic Solar: 

Nordic Solar blev etableret i 2010 og har siden da investeret i  bæredygtig solenergi, kombineret med et attraktivt afkast til aktionærerne. Nordic Solar’s mission er at skabe en folkeaktie, så mange flere mennesker i fremtiden får mulighed for at købe aktier og investere deres penge i solenergi.

keyboard_arrow_up