Case

Nordic Solar effektiviserer hverdagen med Visma Addo og Omnidocs

Nordic Solar er førende i solcelleinvesteringer. Med fokus på bæredygtig energi kombineret med et attraktivt afkast.

 

75% manuelt arbejde sparet. Time to marked styrket, og en tidsvarende servicering af vores kunder opnået

Anders Søgaard-Jensen
Salgsdirektør, Nordic Solar

Når vi laver større transaktioner er der mange kunder involveret og skulle vi lave manuelle masseudsendelser ville det tage alt for lang tid. Før integrationen med Visma Addo og Omnidocs, tog det nemt to dages fultidsarbejde at lave en masseudsendelse. I dag er vi færdige lang tid før frokost. Med løsningen betyder det, at vi kan reagere langt hurtigere og så sparer vi rent faktisk en stor del tid. 

Med den forretning vi har i dag, vil vi ikke kunne undvære digital signatur. Når vi laver et såkaldt Capital Call; hvor vi trækker penge fra kunderne, skal hele papirgangen foregå på maksimalt 2 uger. Hvis vi skulle vente på postvæsnet, ville det slet ikke kunne lade sig gøre. Derfor er vi dybt afhængig af en løsning som Visma Addo.

Hele kundeprocessen kører fuldstændig automatisk

Når først tingene er sendt afsted foregår hele kundens proces automatisk. Notificering udsenden, der tages hånd om sikkerheden, kunden guides, udfylder og underskriver aftalen. For os er hele processen gennemssigtig, og vi kan følge med fra sidelinjen.

Kunderne udfylder nemt formularer og skemaer i Omnidocs

Omnidocs anvender vil til at opbygge alle vores skemaer og formularer, som kunden skal udfylde afhængig af den invenstering kunden ønsker aftale om. Det hele er en del af en samlet proces, og Visma Addo og Omnidocs fungerer fantastisk i samspil med hinanden.

www.omnidocs.com

Skal vi hjælpe med en tidsvarende løsning til jeres forretning

Kontakt os

 

Om Nordic Solar

Nordic Solar blev etableret i 2010 og har siden da investeret i  bæredygtig solenergi, kombineret med et attraktivt afkast til aktionærerne. Nordic Solar’s mission er at skabe en folkeaktie, så mange flere mennesker i fremtiden får mulighed for at købe aktier og investere deres penge i solenergi.

www.nordicsolar.eu

keyboard_arrow_up