keyboard_arrow_down

NCC

Optimeringen af ansættelsesprocessen har været til stor gavn for både nye medarbejdere og for ansatte i HR.

 

Skrevet af Carina Salmon
Business Solution Specialist,
NCC

Skrevet af Carina Salmon
Business Solution Specialist,
NCC

En optimeret ansættelsesproces

Her hos NCC er Visma en af vores leverandører, og derfor valgte vi også for nylig at gøre brug af digital underskrift fra Visma Addo i vores HR-afdeling.

Digitaliseret og mere effektiv

Før da vi skulle ansætte nye medarbejdere var processen baseret på almindelige brevpost. Kontrakten blev først sendt med intern post til vores leder, der underskrev den og sendte den tilbage til os. Herefter sendte vi kontrakten med post til den nye medarbejder, der underskrev kontrakten og sendte den retur.

Denne proces er blevet mere effektiv, da hele processen nu er digitaliseret. Før kunne vi hurtigt bruge i hvert fald 14 dage på at få den underskrevne kontrakt retur, hvor vi nu bruger måske halvanden time. Optimeringen af ansættelsesprocessen har været til stor gavn for både nye medarbejdere og for vores ansatte i HR.

 

"En kollega stod med hænderne over hovedet første gang hun brugte Visma Addo, fordi hun fik en kontrakt retur fra begge parter på få timer. Det havde vi aldrig prøvet før."

Carina Salmon, Business Solution Specialist, NCC

Vi oplever mindre manuelt arbejde

Digital underskrift fra Visma Addo har betydet, at vi ikke længere skal bruge tid på eksempelvis at printe kontrakterne ud eller at scanne dem ind igen når vi får dem retur. Når vi får en underskreven kontrakt tilbage fra en ny medarbejder har vi den jo bare direkte inde i systemet, hvilket sparer os for en del administrativt arbejde. Ud over en lettet administrativ arbejdsbyrde er vi også glade for at kunne spare penge på papir og forsendelsesomkostninger.

 

"Med Visma Addo sparer vi en hel del administrativt arbejde og herforuden penge på papir og forsendelsesomkostninger."

Carina Salmon, Business Solution Specialist, NCC

Visma får positiv respons fra medarbejdere

Der er blevet taget godt imod Visma Addo her i NCC. Vi har kun oplevet positiv respons fra vores medarbejdere, når de har oplevet hvor effektivt Visma Addo er.

  • check Vi oplever mindre ventetid og en hurtigere ansættelsesproces
  • check Vi sparer penge på papir og forsendelsesomkostninger
  • check Vi har mindre administrativt arbejde
  • check Vi oplever positiv respons fra medarbejderne

Om NCC

NCCs vision er at forny branchen og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. NCC er en af Nordeuropas ledende virksomheder inden for byggeri og anlæg, ejendomsudvikling og infrastruktur med en omsætning på 41,6 mia. Kr. og 16.500 medarbejdere i 2016. NCC-aktien er noteret på NASDAQ Stockholm.

NCC i Danmark består af forretningsområderne NCC Building, NCC Property Development, NCC Industry og NCC Infrastructure.

keyboard_arrow_up