Artikler og inspiration

Digital underskrift

Med digitale underskrifter bliver det hele meget nemmere.

Prøv det gratis nu

Du kender det sikkert. At få en underskrift hentet ind kan være en langsommelig proces. Det kan føles som en evighed fra afsendelse af kontrakten, til den kommer tilbage med rettelser fra modtageren.

Hvis det var nemt at indhente underskrifter på den traditionelle måde, så var en digital underskriftsløsning aldrig blevet opfundet - men det er ikke nemt. I en travl hverdag, hvor folk sidder i møder, telefonen ringer, og kaffen skal hentes, er det ikke altid, at man prioriterer at få sat underskriften på et dokument lige med det samme.

Der er findes en løsning, der kan mindske det administrative arbejde og nærmest fjerne den langsommelige proces. Med digitale underskrifter får du hurtigere indhentet dine underskrifter, så du kan komme videre med andre vigtige opgaver. Digital underskrift er vejen frem for dig, der gerne vil lette arbejdsbyrden, speede processen op og bruge din tid mere effektivt. Og med Visma Addo, udbyder af digital underskrift, får du det hele.

Prøv det gratis her

Fjern besværet, skriv under digitalt

Ved at bruge digitale underskrifter hjælper du ikke bare dig selv. Nej, du hjælper også dine kunder og samarbejdspartnere.
Du undgår blandt andet scenarier som:​

 

at kunden skal have adgang til en printer for at skrive under

print-text

at kunden skal kunne scanne dokumentet ind for at kunne skrive under

scanner

at kunden er ude at rejse og derfor ikke lige kan ordne det

travel-paper-plane

Derved er du garanteret en helt tryg og sikker underskriftsløsning. Læs om sikkerheden i Visma Addo.

Er du sælger? Sælg mere med digitale underskrifter

De fleste sælgere kender til salgsprocessen, hvor man ringer og følger op - blot for at få af vide, at modtageren kigger på det dagen efter. Har du ikke altid ønsket at vide, om dit tilbud er kommet frem, og om modtageren har fået kigget på det?

Med Visma Addo kan du være helt skarp på, hvornår tilbuddet er blevet åbnet og ringe derefter. Vores digitale underskriftsløsning sender dig nemlig notifikationer, når modtageren åbner dokumentet. Gør det mon, at du vil lukke flere salg? Det siger vores erfaring.

Læs, hvordan du kan bruge Visma Addo til at lukke flere salg på

Underskriv digitalt med NemID - helt trygt

I nogle situationer er der store krav til trygheden ved at underskrive. Og vi ved, at hvis du arbejder i brancher, hvor sikkerheden og tilliden til systemet er vigtigt, er der ikke meget, der nødvendigvis slår en fysisk underskrift.

Ved at bruge en platform til digitale underskrifter kan du blandt andet opnå følgende fordele:

  • Verificering ved brug af NemID
  • Send en SMS som sikkerhed

Derved er du garanteret en helt tryg og sikker underskriftsløsning. Læs mere om det her.

Men hvordan fungerer digital underskrift?

Det er meget simpelt. I stedet for at sende dokumentet via mail eller fysisk post, uploader du bare dokumentet, der skal underskrives digitalt og tilføjer modtagerens mailadresse. I løbet af få sekunder er dokumentet fremme og klar til at blive skrevet under af modtageren.

En af de store udfordringer, kan også være at skulle underskrive et PDF dokument, men det er heldigvis nemt med Visma Addo. Læs mere om hvordan du kan underskrive PDF dokumenter digitalt.

Hvis du ønsker, at modtageren eksempelvis skal modtage dokumentet i e-boks, fordi der måske er tale om en ansættelseskontrakt, kan du med de fleste digitale underskriftsløsninger sende direkte til e-boks. Dette er med til at underbygge troværdigheden og sikkerheden for modtageren.

Prøv det gratis nu


Artikler og inspiration

Gå til artikeloversigt

keyboard_arrow_up