Sikker digital signatur med Legis 365

Få klaret underskriftsprocesserne hurtigere og nemmere. Med digitalt underskriftsrum integreret direkte i Legis 365, underskriver kunder og klienter nemt dokumenter med skærmunderskrift eller NemID.

PRØV GRATISBOOK DEMO

uNDERSKRIFTSLØSNING TIL ADVOKATER

Mere kvalitet i signeringsprocessen

Legis 365 tilbyder sammen med nordiske twoday en integreret signeringsoplevelse til advokater. Nu er Addo Sign også integreret i Legis 365. Det betyder at du kan sende til underskrift, og at alle underskrevne dokumenter, automatisk journaliseres på de korrekte sager, samt at underskriftsprocessen nemt kan følges.

Designet til Advokater

Undgå jonglering mellem flere systemer 

Legis 365 + Addo Sign er designet til den daglige sagshåndtering. I Legis 365 vælges de sagsdokumenter som skal underskrives. Herefter tilknyttes parten, som skal underskrive og oplysninger om, hvordan dokumenterne ønskes journaliseret. Tryk nu send til underskrift, og afvent, at dokumenterne automatisk kommer retur i Legis 365.

Underskriftsrum

Udsend dokumenter til digital underskrift med NemID, MitID m.fl., og få de færdige dokumenter sendt tilbage til Legis 365. 

eID

Vælg mellem skærm-underskrift, NemID, MitID, eIDAS, svensk og norsk BankID, Freja eID, iDIN, eHerkenning, Vidua og mange flere. 

Overhold krav

Visma Addo underskriftsløsning er altid ajour med de højeste krav til sikkerhed. Herunder eIDAS, ISAE 3000, ISAE 3402 og ISO 27001.

Simpel prismodel

Med et serviceabonnement får du den hjælp du behøver inkl. forbrugsafregning. Det betyder at der kun betales for det faktiske antal dokumenter som underskrives.

100% Legis 365

Start underskriftsprocessen fra sagen, og følg den helt frem til dokumenterne igen modtages på sagen/klient/parten. 

KYC / formularer

Opret og anvend flows til håndtering af KYC processen. Etablerer digitale formularer til indhentning af information. 

enkel AFREGNINGSMODEL

Gratis oprettelse og simpel afregning 

Til forskel for andre signeringsløsninger er Addo Sign forbrugsafregnet. Dette betyder, at du kun betaler for det faktiske forbrug af underskrifter. Men som Legis 365 kunde giver vi de første underskrifter gratis. Herefter er det nemt at tilkøbe flere, helt efter jeres behov.

PRØV GRATISBOOK DEMO

REDUCER PAPIRARBEJDET

Mindre papir,
mindre besvær,
mere glæde 

I dag bruges meget tid på underskriftsprocessen, dokumenter printes, postes, underskrives, scannes og journaliseres. For ikke at tale om underskrivers arbejdsgange. Med Legis 365 + Addo Sign kan print-underskriv-scan cyklussen elimineres, og frigøre arbejdstid til andre opgaver, og samtidig skabe større tilfredshed hos kunderne.

PRØV GRATISBOOK DEMO

Simplificer processen

Dokumenter underskrives hurtigere og kunderne får mulighed for at underskrive hvor som helst, når som helst og fra telefon, tablet og laptop. Digital signering holder kundernes sager i gang, og gør papirarbejdet mindre besværligt.

Undgå gentagende arbejde

Opsæt underskrifts skabeloner og reducer gentagende arbejde. Skabeloner er en fantastisk måde at spare mandetimer på, når du ofte sender de samme dokumenter. Fx bilag med standardpriser, krav om risikovurdering, KYC eller aftaleindgåelse.

Kom igang i dag 

Kontakt Addo Sign + Legis 365 og få hjælp, rådgivning og vejledning til at komme igang med digitale underskrifter.

Ja tak! kontakt mig

Hvad kan vi hjælpe med? *
keyboard_arrow_up